Litt av en følelse.

I dag stod jeg med boka jeg har jobbet med i tre år i hånda. Plutselig var den blitt til en virkelig håndfast bok.
Og jeg tror smilet mitt var veldig bra. ;-)
Tilfeldighetene ville ha det til at journalisten  fra lokalavisa var her for å intervjue meg om boka samtidig, så det ble mulig også å få vist fram boka.
Jeg føler vel dette som en tosidig  dag. På en måte er det stor glede hos meg over at boka faktisk er ferdig. At det ble en bok av ideen fra  Doffens forvertsmamma. På den andre siden, er det litt skremmende å stikke nesa si så tydelig fram og vite at det kan koste mye kritiske røster. Det vil alltid være misunnelige mennesker og det vil alltid være noe som kan kritiseres. enten det er feil foto, feil ord her og der, rare beksrivelser, osv. osv. Men heldigvis har tilbakemeldingene  heldigvis vært svært positive.
bokforside

Kommentarer:
Postet av: Eugenie

Selv om jeg har lest boka, gleder jeg meg veldig til å få et eksemplar i posten, så jeg har noe å holde i jeg også.GRATULERER SÅ MASSE!

28.11.2008 @ 22:45
URL: http://www.eugenie.no
Postet av: Tone

Ja, jeg gleder meg også til å pakke bøker og sende ut til deg og mange andre, i neste uke. Regner med de er her i starten av uka. Hvis alt går som det skal, har du den snart. ;-)

28.11.2008 @ 22:52
URL: http://www.toneting.com
Postet av: Karianne&Tony

Vil også gratulere så masse med boka! Goleder meg også virkelig til å lese den :) Er intervjuet fra lokalavisa på nett eller? Ha en fin helg!

29.11.2008 @ 01:33
Postet av: Tone

Nei, dessverre gjør det ikke det. Jeg fikk lastet ned pdfen, men det er ikke mulig å klippe i den. Det har de nok gjort med vilje tenker jeg. ;-)

29.11.2008 @ 17:28
URL: http://www.toneting.com
Postet av: Roy

Gratulerer med den nye boka. Har ikke fått tid til å lese artikkelen om deg å boka i lørdagens gd (lokalavisa), men jeg skal gjøre det senere i kveld.

30.11.2008 @ 14:18
URL: http://www.home.no/robjo
Postet av: Tone

Tusen takk Roy! Den må du lese. ble veldig trivlig artikkel.

30.11.2008 @ 14:20
URL: http://www.toneting.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6691623